با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام استیک ماهی یادتون بدم بامن همراه شوید.
استیک ماهی با سس لیمو و شوید.
مواد لازم :
1-ماهی شیر یا تن ماهی سالمون : 400 گرم
2- آب لیمو : 3 قاشق سوپخوری
3- روغن مایع یا روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
4- نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد لازم برای سس :
1- کره : 25 گرم 2- آر د : 25 گرم
3- شیر : 1 پیمانه 4- شوید تازه و خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
5- آب لیمو : 2 قاشق سوپخوری 6- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا ماهی را برش استیکی ( برشی که ضخامت ماهی در آن به اندازه حد اقل 1.5 سانتیمتر باشد )
می زنیم سپس آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ماهی را 30 دقیقه در آن می خوابانیم .
بعد از این مدت روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و اجازه میدهیم نیم ساعت دیگر مارینه شود ببخشید منظورم همون ( طعم دار ) هست.
ماهی را با کاغذ خشک کن خشک کنید .
یک تابه چدنی رده دار بردارید و روی گاز قرار دهید تا کاملآ داغ شود ولی دود بلند نشه باشه و کمی روغن در آن بریزید و ماهی را داخل آن قرار دهید این کار برای این است که ماهی به تابه نچسبد وقتی یک طرف ماهی خوب سرخ شد و پخت طرف دیگر آن را سرخ کنید و بپزید.( هر طرف 4 تا 5 دقیقه )
طرز تهیه سس :
ابتدا در ظرفی لعابی کره را آب کرده و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد شیر رو به اون اضافه کنید و روی حرارت بزارید البته حرارت ملایم تا کمی غلیظ شود بعد شوید و آب لیمو و نمک وفلفل را اضافه کنید و وقتی سس کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید .
ظرفی کلاسیک را برداشته یا هر ظرف دیگری ماهی را در آن گذاشته و دور بشقاب خود را با رگه های سس و
با برش های لیمو و یک برگ شوید تزیین کنید.
نوش جان مواظب خودتون باشید .
نظرات شما عزیزان: