آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام استیک ماهی یادتون بدم بامن همراه شوید.

استیک ماهی با سس لیمو و شوید.

مواد لازم :

1-ماهی شیر یا تن ماهی سالمون : 400 گرم

2- آب لیمو : 3 قاشق سوپخوری 

3- روغن مایع یا روغن زیتون : 3 قاشق  سوپخوری

4- نمک و فلفل :  به میزان لازم

 

مواد لازم برای سس :

1- کره : 25 گرم                                     2- آر د : 25 گرم

3- شیر : 1 پیمانه                                  4- شوید تازه و خرد شده : 2 قاشق سوپخوری

5- آب لیمو : 2 قاشق سوپخوری                             6- نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا ماهی را برش استیکی ( برشی که ضخامت ماهی در آن به اندازه حد اقل 1.5 سانتیمتر باشد )

می زنیم سپس آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ماهی را 30 دقیقه در آن می خوابانیم .

بعد از این مدت روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و اجازه میدهیم نیم ساعت دیگر مارینه شود ببخشید منظورم همون ( طعم دار ) هست.

ماهی را با کاغذ خشک کن خشک کنید .

یک تابه چدنی رده دار بردارید و روی گاز قرار دهید تا کاملآ داغ شود ولی دود بلند نشه باشه  و کمی روغن در آن بریزید و ماهی را داخل آن قرار دهید این کار برای این است که ماهی به تابه نچسبد  وقتی یک طرف ماهی خوب سرخ شد  و پخت طرف دیگر آن را سرخ کنید و بپزید.( هر طرف 4 تا 5 دقیقه )

 

طرز تهیه سس :

ابتدا در ظرفی لعابی کره را آب کرده و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد شیر رو به اون اضافه کنید و روی حرارت بزارید البته حرارت ملایم تا کمی غلیظ شود  بعد شوید و آب لیمو و نمک وفلفل را اضافه کنید  و وقتی سس کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید .

 ظرفی کلاسیک را برداشته یا هر ظرف دیگری ماهی را در آن گذاشته و دور بشقاب خود را با رگه های سس و

با برش های لیمو و یک برگ شوید تزیین کنید.

 نوش جان مواظب خودتون باشید .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.